ka | en
ავტორიზაცია

ფენოლური ნაერთების ანალიზი საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან მომზადებულ სხვადასხვა ღვინოებში
ავტორი: მარიამი რაზმაზაშვილისაკვანძო სიტყვები: ფენოლური ნაერთები, წითელი ღვინო
ანოტაცია:
წინამდებარენაშრომშიშესწავლილიქნაფენოლურინაერთებისქრომატოგრაფიულიმახასიათებლებისაფერავისჯიშისყურძნისაგანმომზადებულსხვადასხვაღვინოშიშებრუნებულფაზიანისითხურიქრომატოგრაფიულიმეთოდით. სტაციონარულფაზადგამოიყენებოდა ZORBAX Eclipse XDB-C18. მოძრავიფაზაწარმოადგენდაბიდისტილატის, აცეტონიტრილისადაძმარმჟავასნარევს. ფენოლურინაერთები, საფერავისჯიშისსხვადასხვაღვინოში, განსაზღვრულიქნაროგორცთვისობრივად, ასევერაოდენობრივად.
მიმაგრებული ფაილები:
ფენოლური ნაერთების ანალიზი საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან მომზადებულ სხვადასხვა ღვინოებში [ka]